Nieuws

vakantie weer voorbij

Geschreven op

Zoals voor zovele, is de vakantie voor ons ook weer voorbij. Wij zijn nu weer gewoon geopend van maandag tot en vrijdag van 8 tot 5 zaterdag van 9 tot 4 Lees meer »

Openingstijden tijdens de vakantie

Geschreven op

Tijdens de vakantietijd zijn wij van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur geopend. U bent van harte welkom. Lees meer »

Gratis tuinplan

Geschreven op

Wij gaan het nieuwe jaar goed van start. Weet u niet, welke plant waar moet ? Wilt u een doorbloeiende border ? Weet u niet, hoe u uw tuin in moet planten ? Wij helpen u gratis een beplantingsplan te maken. We gaan er dan vanuit, dat u uw planten bij ons koopt. Lees meer »

Duurzame Tuinmarkt Bennekom

Geschreven op

Zet het alvast in uw agenda. Dv. 27 mei 2017 is er bij ons op de kwekerij in samenwerking met Groei en Bloei Ede een duurzame tuinmarkt. Op deze markt is alles te vinden voor een duurzame, levende tuin, zoals een breed sortiment planten, gereedschap, kennis over gezonde b... Lees meer »

TIJD VOOR PLANTEN

Geschreven op

De meeste vakanties zitten er weer op. We zijn volop aan het vaste planten scheuren. Het is nu een geweldige tijd, om uw tuin te reorganiseren of aan te vullen. De planten, die nu worden gepoot, gaan nog heerlijk wortelen, voor de winter. Lees meer »

Iris dagen 2016

Geschreven op

Op 27/28 mei en 3/4 juni houden wij weer onze Iris dagen! Meer dan 85 verschillende Iris sibirica staan te pronken in onze borders. Samen met de andere planten op onze kwekerij een lust voor het oog. Lees meer »

Joey brengt theorie in praktijk

Geschreven op

Vroeg in de morgen samen met Ad van Ketel op weg naar Kweekerij Dependens in Bennekom, om beplanting op te halen voor de eerste tuinaanleg van 2016. Daar aangekomen kregen we van Jan Huiberts direct een rondleiding over de kwekerij. Lees meer »

Terug naar boven